ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε. | samarasae.gr  
 Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

Rowenta Ισιωτικό SF 4012 Express Liss Wet-Dry


ΚΩΔΙΚΟΣ: 50660

Τιμή στο κατάστημα: 33,00     
Τιμή internet: 26,50 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Κερδίζετε : 6,50 (20%)
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας
Αξιολόγηση

Γρήγορο ίσιωμα για μακριά μαλλιά με όγκο
Με το ισιωτικό Express Liss straightener, απολαύστε γρήγορο ίσιωμα και λαμπερό αποτέλεσμα, ακόμα και για τις πιο χοντρές και μακριές.
Χάρη στις φαρδιές πλάκες, τα πέντε επίπεδα θερμοκρασίας από 130οC έως 230oC και τη γρήγορη προθέρμανση 30", τα μαλλιά σας στεγνώνουν πιο γρήγορα από ποτέ.
Η διάσταση των πλακών 4.5 cm x 9 cm εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό ίσιωμα.
Η επίστρωση με κερατίνη θωρακίζει την τρίχα και προσφέρει αντοχή και ελαστικότητα στα μαλλιά. Οι πλάκες από τουρμαλίνη που εκπέμπουν φυσικά ιόντα, ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών και μειώνουν το στατικό ηλεκτρισμό.
Διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας, σύστημα κλειδώματος των πλακών, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση, καθώς και μακρύ καλώδιο για μεγαλύτερη ευελιξία κίνησης.
Πλάκες από τουρμαλίνη που εκπέμπουν φυσικά ιόντα και ενισχύουν την λάμψη των μαλλιών και μειώνουν το στατικό ηλεκτρισμό Επίστρωση πλακών από κερατίνη , η οποία θωρακίζει την τρίχα προσφέροντας αντοχή και ελαστικότητα στα μαλλιά

6 επίπεδα θερμοκρασίας από 130°C έως 230°C για άψογο αποτέλεσμα

Σύστημα κλειδώματος των πλακών, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση

Σύστημα εξάτμισης υδρατμών
 Νέο προηγμένο σύστημα εξάτμισης υδρατμών για χρήση τό&s


Δεν βρέθηκαν εγγραφές
 


Πρόσθεση νέου θέματος

*
*
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

  
*
  
  
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

Φόρτωση...