ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε. | samarasae.gr  
 Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

Monitor 24" Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWUXEN


ΚΩΔΙΚΟΣ: 53472

Τιμή στο κατάστημα: 219,00     
Τιμή internet: 199,00 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Κερδίζετε : 20,00 (9%)
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας
Αξιολόγηση
144Hz refresh rate
Κατακτήστε κάθε εχθρό, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Ο ρυθμός ανανέωσης των 144Hz εξαλείφει την υστέρηση και το θόλωμα κίνησης για συναρπαστικό παιχνίδι με εξαιρετικά ομαλή δράση.
 
AMD FreeSync Premium
Εύκολα ομαλό παιχνίδι. Το AMD FreeSync Premium διαθέτει τεχνολογία προσαρμοστικού συγχρονισμού που μειώνει το σκίσιμο της οθόνης, το τραύλισμα και την καθυστέρηση εισόδου Η χαμηλή αντιστάθμιση ρυθμού καρέ εξασφαλίζει ότι κάθε σκηνή ρέει απρόσκοπτα.
 
Δείτε το παιχνίδι με τον τρόπο σας
Φτάστε στο ύψος της νίκης. Περιστρέψτε, γείρετε και ρυθμίστε την οθόνη σας έως ότου όλοι οι εχθροί είναι σε τέλεια προβολή. Η οθόνη μπορεί να κινείται ελεύθερα, ώστε να μπορείτε να βρείτε απόλυτη άνεση στο παιχνίδι.
 
Σχεδίαση πλήρους οθόνης
Η σχεδίαση 3 όψεων χωρίς περίγραμμα αποκαλύπτει μέγιστο χώρο για μεγαλύτερο, πιο τολμηρό παιχνίδι. Ευθυγραμμίστε δύο οθόνες με ακρίβεια σε ρύθμιση διπλής οθόνης, έτσι ώστε κανένας εχθρός να μην ξεφύγει από τη ρωγμή.
 
Eye Saver
Παίξτε για ακόμα περισσότερο. Η λειτουργία Eye Saver ελαχιστοποιεί το μπλε φως αρκετά ώστε τα μάτια να είναι χαλαρά και άνετα όταν παίζετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η τεχνολογία Flicker Free αφαιρεί συνεχώς το κουραστικό και ενοχλητικό τρεμόπαιγμα της οθόνης, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε περισσότερο με λιγότερη απόσπαση της προσοχής ή κόπωση των ματιών.
Χαρακτηριστικά
Τύπος Οθόνης Gaming Monitor
Διαγώνιος Οθόνης 24"
Ανάλυση Οθόνης Full HD (1920 x 1080)
Τύπος Panel VA
Φωτεινότητα 250 cd/m²
Λόγος Αντίθεσης 2000:1 (min)
Γωνία Θέασης 178° / 178°
Χρόνος Απόκρισης 1ms
Υποστήριξη χρώματος 16.7 million colors
Είσοδοι Σύνδεσης 1x 15pin D-Sub, 1x Display Port v1.2, 1x HDMI v2.0, Headphone out
HDMI Ναι
DVI Ναι
VGA Ναι
Διαστάσεις 616.8 x 278.3 x 605.9 mm
Εγγύηση 2 έτη


Δεν βρέθηκαν εγγραφές
 


Πρόσθεση νέου θέματος

*
*
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

  
*
  
  
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

Φόρτωση...